Зона за възрастни

Зоната за възрастни включва следните пързалки и атракциони:

Tornado

Затворена пързалка, на принципа на пързалките със свободно падане. Тук обаче, след като наберете висока скорост, падате в огромна отворена отгоре кръгла „топка” / „купа”, по чиито стени продължавате да се въртите с висока скорост. След като скоростта ви намалее, падате в басейна под „топката”. Уникално забавление – изключително ефектно и екзотично!

Минимален ръст – 1.50 м

 

Spiral

Отворена спираловидна пързалка – отново за любителите на силните усещания! Множеството завои и високата скорост гарантират огромни дози смях и адреналин!

Минимален ръст – 1.30 м

 

Raft slide

Отворена права и широка пързалка. Спускането по тази пързалка е задължително с рингове. Тук, за повече емоции бихте могли да се спуснете заедно с верен другар или любим човек – предлагат се специални рингове за двама.

Минимален ръст – 1.30 м

 

Kamikaze

Най-бързата и най-екстремната водна пързалка в целия аквапарк! Тя е фаворитът на любителите на високия адреналин! Скоростта, с която се изстрелвате от височина 7 м. е 60 км/ч.

Минимален ръст – 1.30 м

 

Lazy river

Всеки има нужда да отдъхне от адреналина и силните усещания! Бавната река е дълга 140 м. и лъкатуши около целия аквапарк. Носи неповторимото усещане за спокойствие и свежест, докато в същото време вие се наслаждавате на емоциите и звънкия смях около вас.

Минимален ръст – 0.90 м

Галерия