Слънчев бряг

Слънчев бряг е един от най-атрактивните курорти по българското Черноморие. Разположен сред зеленината на планинските хълмове, на 30 км северно от Бургас и 90 км южно от Варна, курортът се превръща в перлата на българската ривиера. Южната част на дългата повече от 8 км плажна ивица, води до Несебър – един от най-забележителните туристически и исторически паметници на отминали епохи и чужди култури.

Инфраструктурата в Слънчев бряг е изключително добре развита. Постоянно нарастващият брой на модерни нови комплекси обуславя непрекъснато подобряване и развитие на качеството на предлаганите услуги.

Златистите плажове, кристално чистата морска вода, сравнително високите средни температури от 27-28°C през активния сезон, съчетани с близостта на планинските хълмове, превръщат курорта в едно от най-предпочитаните места за почивка в България.

Огромно е разнообразието от ресторанти с традиционна и интернационална кухня, нощни клубове, дискотеки, дневни и нощни барове на плажа. Активно спортуващите биха могли да повишат адреналина със сърфинг, скутери, водни ски, парашутизъм, делтапланеризъм, кайтинг, плаване с яхти. Почти във всеки голям комплекс са предвидени и традиционните фитнес центрове, мини голф, тенис кортове, плажен волейбол, футбол, баскетбол, и редица други забавления.