НАГРАДИ

TUI UK (Thomson и First Choice)

2008 – GOLD MEDAL AWARD Summer Accommodation
2005 – GOLD MEDAL AWARD Best Summer Sun Accommodation

TUI UK (Thomson и First Choice) е най-големият британски туроператор, който ежегодно награждава призьорите сред хотелите, с които работи – общо 3200 по целия свят. Принципът на оценяване се базира на броя попълнени анкети от туристите, като основните определящи критерии са цялостно впечатление от престоя, качество на храната, база на хотела, обслужване на рецепция, обслужване в ресторантите и баровете, почистване, общи зони, комфорт на стаите, дневни и нощни атракции.

HolidayCheck

2012 – HolidayCheck TopHotel Award
2011 – HolidayCheck TopHotel Award

HolidayCheck е най-големият и независим интернет портал за туристически оценки в немскоговорящият свят. Наградата HolidayCheck TopHotel Award е уникална и е от изключителна важност за туристическите обекти, на които е присъдена, защото тя се присъжда на 332 хотела в целия свят. Това е „награда на публиката” – основана е изцяло на мнението и оценката на туристите, както за условията в съответните хотели, така и относно нивото на удовлетвореност от получените услуги.

Zoover

Recommended by Zoover Award 2011
Recommended by Zoover Award 2012

Zoover е уебсайт, съдържащ ревюта и мнения относно настаняване и ваканционни дестинации – от туристи за туристи. Zoover е най-големият интернет портал за туристически оценки в Холандия.

Schauinsland Reisen

2017 – TOP HOTEL PARTNER
2016 – TOP HOTEL PARTNER

Schauinsland Reisen е шестият най-голям немски туроператор и един от най-големите пакетни туроператори в Европа, с продажби от 1,18 милиарда през 2016/17.

OTS Globe

2017 – PREMIUM PARTNER 2017

OTS Globe е водеща туроператорска компания, базирана в Швейцария, част от MTS Globe Group.

Travelife

2019-2021 Travelife Gold Certificate

Сертификационната програма на Travelife Ви предоставя съвременен и финансово достъпен стандарт за сертифициране, с който да оцените, удостоверите и комуникирате своите постижения в сферата на устойчивостта.